Polysphere – Filtermedium

 16,95

Herbruikbaar filter media voor zandfilter

Description

Polysphere is een nieuw alternatief voor zand en glas. Voordelen:Herbruikbaar voor 3 tot 5 jaarUltra licht in gewicht dus gemakkelijk in gebruikSuperieure filterresultaten Ecologisch De Polysphere ballen kan je gewoon om de drie weken wassen in de wasmachine. Dit zonder product of wasverachter. Met 1 doosje kan je tweemaal de zandfilter vullen. Nadeel:Je kan de backwash functie op de filter niet gebruiken.

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.