O-Bain, uw professionele partner.

Welkom bij O-bain, uw partner in ontspanning. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbieden van hoogwaardige hottubs, stocktanks en sauna’s voor bedrijven die hun klanten en medewerkers een unieke ontspanningservaring willen bieden.

Onze producten zijn niet alleen ontworpen om uw buitenruimte te transformeren tot een gezellige en ontspannende plek, maar ook om te zorgen voor een duurzame en milieuvriendelijke oplossing. We bieden producten aan die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen en die zijn gebouwd om lang mee te gaan, met minimale onderhoudskosten.

Of u nu een wellnesscentrum runt, een hotel beheert of een andere onderneming hebt, wij kunnen u helpen om de perfecte ontspanningsoplossing te vinden die past bij uw specifieke behoeften. We staan altijd klaar om u te adviseren over de verschillende opties en om u te helpen bij het maken van de juiste keuze.

Bij O-bain geloven we in persoonlijke service en aandacht voor detail. We zorgen ervoor dat elk project op maat wordt gemaakt en dat u tevreden bent met het resultaat. We bieden niet alleen de verkoop en installatie van onze producten, maar ook een uitstekende after-sales service, inclusief onderhoud en reparatie.

Als u op zoek bent naar een manier om uw klanten en medewerkers te verwennen en uw bedrijf te onderscheiden van de concurrentie, neem dan contact op met O-bain. Wij zijn er om u te helpen bij het creëren van een unieke en ontspannende ervaring die uw gasten zullen waarderen en die bijdraagt aan het succes van uw onderneming.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze producten en diensten en om te ontdekken hoe we u kunnen helpen uw ontspanningsdromen waar te maken. Uw ontspanning is onze passie!

Met vriendelijke groeten,

Tom Verhaeghe O-bain

Vragen? Contacteer ons! 

tom@o-bain.be | Driesstraat 41 ,8580 Avelgem | BTW: BE 0770.206.229