Poolex O’spa spawer warmtepomp – Koelen en Opwarmen

 875,00

– Ideaal voor verschillende temperatuur climaten
– Bespaar tot 75% op je energierekening
– Heet en koud omkeerbaar
– Via wi-fi app
– Supercompact

-Koelen en opwarmen

Beschrijving

Geniet van je hottub met een lagere elektriciteitsrekening. Tot 75% besparing!

Het verwarmen van het badwater is de grootste kostenpost voor een spa. Reken voor een doorsnee spa op meer dan €500* aan elektriciteitskosten per jaar. Het badwater wordt verwarmd door een elektrische verwarming, die gemiddeld 203 kWh per maand verbruikt.
De Spawer warmtepomp verbruikt slechts 70 kWh. Hierdoor kunt u uw elektriciteitsrekening jaarlijks met ongeveer €330** verlagen.

Hoe is dit mogelijk? Voor elke herstelde kilowatt verbruikt de verwarming 1 kW, terwijl een warmtepomp dankzij haar prestatiecoëfficiënt** ongeveer 0,3 kW verbruikt.

Behoudt de ideale temperatuur

Met het mooie weer wil je ook genieten van je spa. De dagen worden langer, de avonden zijn gepland: het is de perfecte gelegenheid om tijd door te brengen met uw geliefden.
Maar bij hogere omgevingstemperaturen kan het spawater een beetje te warm aanvoelen.

Dankzij de omkeerbare modus van de Spawer voorkom je waterverspilling door het bad gedeeltelijk leeg te laten lopen om vers water toe te voegen. Kies gewoon de modus koelen.

Plan je sessie

Een verandering van plannen midden op de dag? Uiteindelijk breng je een ontspannen avond door in je spa. Het is tijd om in te loggen op je app en te controleren of alle instellingen goed staan.

Misschien wil je de watertemperatuur of de bedrijfsmodus aanpassen. Je kunt zelfs de bedrijfsuren van je Spawer inplannen.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.