Luxe Hottub O-bain Totaalpakket 4p. – incl. cover

 5.350,00

Hottub met skimmerfilter – trap – drankplankje – roerpeddel – ingebouwde kachel RVS 304 – schoorsteen + bescherming – LED – air- en hydromassage – geïsoleerde cover – geïsoleerde kuip

Beschrijving

De Hottub Deluxe van O-Bain is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een luxueuze spa-ervaring in uw eigen achtertuin. De hottub is verkrijgbaar in verschillende variaties die geschikt zijn voor 1-4 personen en biedt een scala aan functies voor een onvergetelijke ervaring.

Elke hottub wordt geleverd met een skimmer, trap, drankplankje, roerpeddel, ingebouwde RVS 304-kachel, schoorsteen en bescherming, en een geïsoleerde cover. De hottub heeft ook LED-verlichting en air- en hydromassage. Afhankelijk van de gekozen variatie, kan de hottub ook extra LED-verlichting en voetmassage, ondersteunende elektrische verwarming en UV-lamp bevatten.

De hottub heeft een buitendiameter van 200 cm, een hoogte van 90 cm, een binnendiameter van 180 cm en een diepte van 85 cm. De capaciteit van de hottub is 1100 liter en de kuip is gemaakt van thermowood met polyester. De houtgestookte hottub wordt geleverd met een houtkachel van RVS 316, die beter bestand is tegen het gebruik van chemicaliën. Voor een meerprijs van 120 euro is een betere kachel beschikbaar. De hottub kan het beste neutraal worden onderhouden, met regelmatige vervanging van water en het spoelen van de filter cartridge. Het hout kan eventueel worden behandeld met olie voor buitengebruik.

De hottub wordt geleverd met een garantie van 2 jaar op de elektrische onderdelen en wordt aangedreven door een hydro pomp van 1,1 KW, een air pump van 0,3 KW en een elektrische heater van 3 KW. De hottub is geschikt voor gebruik met houtgestookte of elektrische verwarming, afhankelijk van de gekozen variatie.

Kortom, de Hottub Deluxe van O-Bain biedt de perfecte mix van luxe, functionaliteit en ontspanning, voor een onvergetelijke spa-ervaring in uw eigen achtertuin.

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

buitendiameter 200 cm – hoogte 90 cm – Binnendiameter 180 cm – diepte 85 cm

Aantal zitplaatsen

1 – 4 personen

Verwarmingstechniek

Houtgestookt

Watercapaciteit

1100 Liter

Materiaal

Thermowood met polyester kuip

Onderhoud

Zo neutraal mogelijk onderhouden, met regematig verversen van water en spoelen van filter cartridge. Hout mag eventueel behandeld worden met olie voor buitengebruik

Garantie

2 jaar op elektrische onderdelen

Extra accessoires

Geen

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.