Luxe Hottub O-bain XL Totaalpakket 6p. incl. cover + LED + voetmassage

 6.080,00

Hottub met skimmerfilter – trap – drankplankje – roerpeddel – ingebouwde kachel RVS 304 – schoorsteen + bescherming –  LED – hydro-en voetmassage  – geïsoleerde cover – geïsoleerde kuip

Beschrijving

De Hottub Deluxe XL van O-Bain biedt een ruimere en luxueuze spa-ervaring voor 4-6 personen. De hottub is verkrijgbaar in verschillende variaties met verschillende extra functies.

Elke hottub wordt geleverd met een skimmer, trap, drankplankje, roerpeddel, ingebouwde RVS 304-kachel, schoorsteen en bescherming, en een geïsoleerde cover. De hottub heeft ook LED-verlichting en air- en hydromassage. Afhankelijk van de gekozen variatie, kan de hottub ook  voetmassage, ondersteunende elektrische verwarming en UV-lamp bevatten.

De hottub heeft een buitendiameter van 225 cm, een hoogte van 100 cm, een binnendiameter van 200 cm en een diepte van 95 cm. De capaciteit van de hottub is 1600 liter en de kuip is gemaakt van Fins thermowood en polyester van hoge kwaliteit De houtgestookte hottub kan worden geleverd met een houtkachel van RVS 316, die beter bestand is tegen het gebruik van chemicaliën. Voor een meerprijs van 120 euro is een betere kachel beschikbaar. De hottub kan het beste neutraal worden onderhouden, met regelmatige vervanging van water en het spoelen van de filter cartridge. Het hout kan eventueel worden behandeld met olie voor buitengebruik.

De hottub wordt geleverd met een garantie van 2 jaar op de elektrische onderdelen en wordt aangedreven door een hydro pomp van 1,1 KW, een air pump van 0,7 KW. De hottub is geschikt voor gebruik met houtgestookte of elektrische verwarming, afhankelijk van de gekozen variatie.

Kortom, de Hottub Deluxe XL van O-Bain biedt de perfecte mix van luxe, functionaliteit en ontspanning voor een grotere groep mensen. Geniet van een onvergetelijke spa-ervaring in uw eigen achtertuin met deze fantastische hottub.

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

buitendiameter 225 cm – hoogte 100 cm – Binnendiameter 200 cm – diepte 95 cm

Aantal zitplaatsen

4 – 6 personen

Verwarmingstechniek

Houtgestookt

Watercapaciteit

1600 Liter

Materiaal

Thermowood met polyester kuip

Onderhoud

Zo neutraal mogelijk onderhouden, met regematig verversen van water en spoelen van filter cartridge. Hout mag eventueel behandeld worden met olie voor buitengebruik

Garantie

2 jaar op elektrische onderdelen

Extra accessoires

Extra ledverlichting + voetmassage

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.