Logo O-Bain

Informatie voor bedrijven 

Luxe Hottub O-bain XL Totaalpakket 6p. incl. cover

 5.500,00

Hottub met skimmer – trap – drankplankje – roerpeddel – ingebouwde kachel RVS 304 – schoorsteen + bescherming – LED-verlichting – geïsoleerde cover -geïsoleerde kuip

Beschrijving

De Hottub Deluxe XL van O-Bain biedt een ruimere en luxueuze spa-ervaring voor 4-6 personen. De hottub is verkrijgbaar in verschillende variaties met verschillende extra functies.

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

buitendiameter 225 cm – hoogte 100 cm – Binnendiameter 200 cm – diepte 95 cm

Aantal zitplaatsen

4 – 6 personen

Verwarmingstechniek

Houtgestookt

Watercapaciteit

1600 Liter

Materiaal

Thermowood met polyester kuip

Onderhoud

Zo neutraal mogelijk onderhouden, met regematig verversen van water en spoelen van filter cartridge. Hout mag eventueel behandeld worden met olie voor buitengebruik

Garantie

2 jaar op elektrische onderdelen

Extra accessoires

Geen

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.