W’eau geurenpakket – Refreshing – 2 x 250ml

 23,32

Het ‘refreshing’ W’eau geurenpakket bestaat uit 2 spageuren, namelijk Eucalyptus en Dennen. Dit is een hele fijne combinatie van geuren voor als je een griepje aan voelt komen, je vaak last hebt van hooikoorts of als je te goed je best hebt gedaan tijdens het sporten en een beetje spierpijn hebt. De geuren van W’eau geven je gemoedstoestand een boost en hebben een sfeerverhogend effect tijdens het bubbelen. Beide geuren hebben een inhoud van 250 ml.

Beschrijving

Geur 1: Eucalyptus

Een superfris geurtje met zuiverende en rustgevende werking. Ideaal voor als je je een beetje ziekjes voelt. Het geurtje laat je na een bubbelsessie wat fitter en vitaler voelen. Heb je jezelf de dag ervoor helemaal uitgesloofd in de sportschool? Dan helpt deze heerlijke geur ook tegen spierpijn, handig!

Geur 2: Dennen

Ook dit spageurtje heeft een helende werking. Hij heeft een positief effect op hooikoorts, verkoudheid en ademhalingsproblemen. Voel je gezond en vitaal na het gebruik van deze spageur! Ook deze geur verlicht spierpijn en zelfs eventuele reumatische pijn, dat is nog eens fijn!

Informatie verschillende variaties

Merk

W'eau

Soort geur

Etherische Olie

Inhoud verpakking

2 x 250ml

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.