W’eau geurenpakket – steaming – 2 x 250ml

 23,32

Het ‘steaming’ W’eau geurenpakket bestaat uit 2 spageuren, namelijk Relax en Sensual. Dit is een hele fijne combinatie van geuren voor ontspanning en verzachting. Heb je een beetje last van stress of deel je de spa met iemand? Dan zijn deze spageuren je nieuwe favoriet. Ze helpen je om te ontspannen en hebben een sensuele werking. De geuren van W’eau geven je gemoedstoestand een boost en hebben een sfeerverhogend effect tijdens het bubbelen. Beide geuren hebben een inhoud van 250 ml.

Beschrijving

Geur 1: Relax

Stressvolle dag gehad? Ga dan even bubbelen en voeg een scheutje van deze spageur toe. De Relax spa geur zorgt ervoor dat jij extra, de naam zegt het al, relaxt. Hij staat bekend om zijn anti-stresserende, kalmerende en zuiverende werking. Wat wil je nog meer?

Geur 2: Sensual

De tweede geur in dit pakket is een beetje een sexy geur, om te delen. Hij heeft een verzachtende en sensuele werking. Geniet samen met je partner van een bubbelsessie met deze geur. De geur is kalmerend, verfrissend en harmonisch door de gebruikte extracten. Klinkt goed toch?

Informatie verschillende variaties

Merk

W'eau

Soort geur

Etherische Olie

Inhoud verpakking

2 x 250ml

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.