W’eau geurenpakket – steaming – 6 x 250ml

 48,55

Alle heerlijke geuren voor spa van W’eau in één pakket. Ideaal om jezelf te verwennen of cadeau te doen. De geuren van W’eau geven je gemoedstoestand een boost en hebben een sfeerverhogend effect. Ontspannen met beleving, dat is waar W’eau voor staat. Het pakket bestaat uit 6 verschillende geuren met een inhoud van 250 ml.

Beschrijving

Geur 1: Eucalyptus

Heeft een rustgevende en zuiverende werking. Voel je je een beetje ziekjes of voel je een griepje of verkoudheid aankomen? Neem dan een eucalyptusbad. Het geurtje voor spa laat je fitter en vitaler voelen.

Geur 2: Lavendel

Laat je weer helemaal doen bedaren. De kalmerende lavendel helpt uitstekend bij slapeloosheid, stress, hartkloppingen en een te hoge bloeddruk. Je geest en huid komen weer helemaal tot rust.

Geur 3: Relax

Geeft je na een stressvolle dag de rust die je verdient. Het geurtje is verrijkt met extracten van rozemarijn (bekend om zijn anti-stresserende werking), lavendel (bekend om zijn kalmerende werking), bergamot-, cederhout- en sinaasappelolie (alle drie bekend om hun zuiverende werking).

Geur 4: Rozemarijn

Heeft een geneeskrachtige werking. Voel je je een beetje ‘down’, dan heeft deze geur een opwekkend en positief effect op je welzijn. Rozemarijn is niet voor niets het symbool voor vriendschap en trouw. Het sleept je overal doorheen.

Geur 5: Dennen

Heeft een helende werking. Het heeft een positief effect op hooikoorts, verkoudheid en ademhalingsproblemen. Ook verlicht het geurwater spier- en reumatische pijn. Je gaat je weer stukken gezonder en vitaal voelen.

Geur 6: Sensual

Verrijkt met extracten van lavendel, pepermunt en ylang-ylang. Wat deze 3 gemeen hebben, is dat ze bekend staan om hun verzachtende en sensuele werking. Lavendel werkt kalmerend, pepermunt werkt verfrissend en ylang-ylang zorgt voor een harmonische stemming. Een geurtje om te delen dus.

Algemene geureigenschappen

De W’eau geuren lossen volledig op in het water en schuimen niet. Ook zijn de geuren – in tegenstelling tot vele andere geuren – niet ‘bevuild’ met kleurstof. Ze zijn niet vettig en zullen het oppervlak en de techniek van je spa/bubbelbad niet vervuilen. Het betreffen stuk voor stuk aromatherapieën op basis van essentiële oliën. Dit in combinatie met de intense watermassage die opname via de huid en inhalatie stimuleert, maakt de geuren zeer effectief in de spa/bubbelbad.

Gebruiksaanwijzing

Giet simpelweg een dopje W’eau geur in je spa/bubbelbad en laat de aroma’s op je inwerken. Geen gedoe met moeilijke doseringen. Voor een extra sterk effect kun je altijd nog een half dopje bijgieten.

Kenmerken

  • Aromatherapie op basis van essentiële oliën
  • Zonder toegevoegde kleurstoffen
  • Lost volledig op in het water en schuimt niet
  • Niet schadelijk voor het spa-oppervlak en de techniekonderdelen
  • Inhoud: 6 x 250 ml

Informatie verschillende variaties

Merk

W'eau

Soort geur

Etherische Olie

Inhoud verpakking

6 x 250ml

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.