W’eau Spa geur – Rozemarijn – 250ml

 12,95

W’eau wat een kruidig geurtje! Deze spa geur heeft een geneeskrachtige werking. Voel je je een beetje ‘down’, dan heeft deze geur een opwekkend en positief effect op je welzijn. Rozemarijn is niet voor niets het symbool voor vriendschap en trouw. Het sleept je overal doorheen.

Beschrijving

Geureigenschappen

Rozemarijn heeft een aanmoedigende en weldadige werking. Een rozemarijnbad werkt verzachtend, ontspannend en is bijzonder heilzaam. Het geurtje voor spa stimuleert de bloedsomloop en heeft een positieve werking op het zenuw- en spierstelsel.

De W’eau geur lost volledig op in het water en schuimt niet. Ook is de geur – in tegenstelling tot vele andere geuren – niet ‘bevuild’ met kleurstof. Het product is niet vettig en zal het oppervlak en de techniek van je spa/bubbelbad niet vervuilen. Het betreft een aromatherapie op basis van essentiële oliën. Dit in combinatie met de intense watermassage die opname via de huid en inhalatie stimuleert, maakt de geur zeer effectief in de spa/bubbelbad.

Gebruiksaanwijzing

Giet simpelweg een dopje W’eau geur in je spa/bubbelbad en laat de aroma’s op je inwerken. Geen gedoe met moeilijke doseringen. Voor een extra sterk effect kun je altijd nog een half dopje bijgieten.

Kenmerken

  • Aromatherapie op basis van essentiële oliën
  • Zonder toegevoegde kleurstoffen
  • Lost volledig op in het water en schuimt niet
  • Niet schadelijk voor het spa-oppervlak en de techniekonderdelen
  • Inhoud: 250 ml

Informatie verschillende variaties

Merk

W'eau

Soort geur

Etherische Olie

Inhoud verpakking

250ml

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.