WOCA exterior wood cleaner – 1L

 22,35

Exterior Wood Cleaner is ontwikkeld voor het grondig reinigen van alle soorten houtoppervlakken, zoals terrassen, tuinmeubelen, hekken, luifels, deuren en ramen. Het product lost snel en efficiënt vuil op en zorgt zo voor een optimaal oppervlak voor latere behandeling.

Beschrijving

Breng het product alleen bij droge weersomstandigheden aan. Voorkom blootstelling aan direct zonlicht of extreme hitte. Verwijder alle bladeren, takken, enz. Laat het hout weken met water. Gebruik indien mogelijk een tuinslang.

Vergeet niet om het product op geschiktheid te testen, door eerst een klein oppervlak met het product te bewerken.

Schud de container goed en giet het product in een plastic emmer. Het is belangrijk dat er geen pigmenten in de container achterblijven. Roer regelmatig tijdens het aanbrengen om te voorkomen dat de pigmenten naar de bodem zakken.

Meng Exterior Wood Cleaner met water, in een verhouding van 1:2 – 1:10, afhankelijk van hoe vuil het hout is., afhankelijk van hoe vuil het hout is.

Breng de reiniger aan in een gelijkmatige laag, met behulp van een borstel of sproeier. Laat de reiniger 5 minuten inwerken.

Schrob in de lengte van de houtnerf met een borstel met stijve haren totdat het oppervlak schoon is. Voor de beste resultaten raden we de Silicium Karbid Børste of Brush Outdoor.

Spoel Exterior Wood Cleaner met veel water af en laat het hout minstens 24-48 uur bij 20°C drogen voordat Exterior Wood Oil aangebracht wordt. Het hout moet volledig droog zijn. Ruw het hout op met een schuurpad met korrel 120-150 om een volledig glad oppervlak te krijgen voordat de olie wordt aangebracht.

Informatie verschillende variaties

Extra accessoires

geen

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.