Stocktank hottub ovaal pakket – Ovalen tank XL 213 cm L * 76 cm B * 61 cm H 770L green label inclusief label

 1.900,00

Complete hot tub set up met een ovalen stock tank en hout kachel met schoorsteen en nodige koppelstukken om een vlotte aansluiting te garanderen. De tank word in zijn naturel kleur geleverd (galvanise)

Beschrijving

Hier bieden wij de complete set-up om snel bij je thuis in de tuin te genieten van jouw eigen TANKKUZIE. Het pakket bestaat uit een ovale stock tank naar keuze en een houtgestookte kachel inclusief koppelstukken.

De kachel is vervaardigt uit roestvrij staal en past dus perfect bij de stock tank. De kachel straalt klasse en eenvoud uit. Geen last van rook terwijl u geniet van het tubben door de hoge schoorsteen. De kachel is volledig afgesloten waardoor u ook geen roet of as in het bad krijgt. Per uur stijgt de temperatuur van je tub tussen 10 en 20 graden. (Dit is afhankelijk van de grote van de tank en de weersinvloeden)

De Tankkd stocktanks zijn vervaardigd in de USA door Hastings de pionier op vlak van stocktanks! Door hun ervaring zijn De Naden volledig afgesloten zonder dikke laag silicone aan de buitenkant / binnenkant.

– De bodem is vastgemaakt aan de zijwanden met een 4 laagse sluitingsnaad.

-Elke tank heeft een stalen buis die volledig rond de tank loopt voor extra stevigheid.

– Voorzien van een schroefdop om eventueel water af te laten.

– verkrijgbaar in verschillende Lengtes startend van 91 cm tot 243cm

* kleine deukjes krassen zijn onvermijdelijk bij het transport. Dit zal de kwaliteit echter niet aantasten en horen bij het rustieke en authentieke uiterlijk van deze stocktanks. De diameter van de geleverde producten kan om technische redenen ca. 10cm afwijken van de opgegeven diameter.

Specificatie van de kachel

 498 mm (hoogte) x 600 mm (lengte) x 410 mm (breedte)

 Gewicht: 20 kg

 Open haard: 430 x 350 x 230 mm

 Volume warmtedrager: 20 L

 Warmtewisselaaroppervlak: 0,75 m2

Eigendommen van de kachel

 De constructie is ontworpen om buiten te staan

 De constructie van de houtkachel is gemaakt van roestvrij staal

 De deur van de houtkachel is gemaakt van speciaal staal

 Grote opening van een houtkachel

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

Ovalen tank XL 213 cm L * 76 cm B * 61 cm H 917L green label inclusief label

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.