Stocktank hottub spring pack S – Hot spring pack 183cm BL round 1604L

 2.550,00

Verleng jouw zomer en geniet elke dag van heerlijk warm water. Met dit pakket brengt u het beste van Tankkd naar uw tuin.

Beschrijving

Met het Tankkd hot spring pakket geniet u van onze grootste modellen stock tanks waar u heerlijk kan in luieren , spelen en zonnen tijdens de warme zomerdagen.Met het Hot spring pakket kunt u dit niet alleen doen op die warme zomerdagen, hier kan je in nagenoeg het hele jaar door genieten van uw zwemtank.

Onze eigen ontworpen kachel kan van 10 naar 28 graden op ongeveer 1 uur, maar dit is nog niet alles. Wilt u uw stock tank zwemtank omtoveren to een warm water cocoon, dan kunt u onze grootste modellen met deze kachel opwarmen naar 39 graden tussen de 2 en 3 uur vertrekkende van 10 graden warm/koud water.

What is not to love about it?

Dit pakket bevat:

Een stock tank rond black label van 244cm/213cm/183cm origineel

Een zandfilterpomp

Multi koppelstukken en aansluitingen

Tankkd Kachel 39 kw

Tankkd cover in kunststof

Filtermedium

Al onze Tankkd stock tanks worden met ons label geleverd waar wij heel trots op zijn. maar uiteraard kunt u deze ook heel gemakkelijk verwijderen zonder enige beschadiging aan de tank.

Tankkd Black Label:

De Tankkd stock tanks zijn vervaardigt in de USA door Hastings de pionier op vlak van stock tanks ! Door hun ervaring zijn De Naden volledig waterdicht afgesloten zonder dikke laag silicone aan de buitenkant /binnenkant.

-Gemaakt met G90 staal = gegalvaniseerd staal die een chemisch proces heeft doorlopen tegen roesten.

-20GA zijwanden en bodem = Dit cijfer heeft de dikte van de coating aan. Dit wil zeggen dat de black Tankkd Labels iets stevigere zijwanden hebben in vergelijking met de Green Tankkd Labels

– De bodem is vastgemaakt aan de zijwanden met een 4 laagse sluitingsnaad.

-Elke tank heeft een stalen buis die volledig rond de tank loopt voor extra stevigheid.

– voorzien van een schroefdop om water af te voeren

– verkrijgbaar in verschillende diameters startend van 91 cm tot 244cm

* kleine deukjes krassen zijn onvermijdelijk bij het transport. Dit zal de kwaliteit echter niet aantasten en horen bij het rustieke en authentieke uiterlijk van deze stocktanks. De diameter van de geleverde producten kan om technische redenen ca. 10cm -15cm afwijken van de opgegeven diameter.

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

Hot spring pack 183cm BL round 1604L

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.