Wellness Hottub O-bain pakket 4p. – incl. lederen cover – grijs

 2.800,00

Hottub met polyester kuip – trap – drankplankje – roerpeddel – ingebouwde kachel RVS 304 + schoorsteen – geïsoleerde lederen cover

Beschrijving

De wellness hottub van O-Bain is de perfecte manier om te ontspannen en te genieten van een luxueuze, maar toch betaalbare spa-ervaring in uw eigen achtertuin. De hottub is verkrijgbaar met een houten of lederen cover en zorgt voor een wellness gevoel aan een heel scherpe prijs.

Elke hottub wordt geleverd met een skimmer, trap, drankplankje, roerpeddel, ingebouwde RVS 304-kachel, schoorsteen en bescherming, en een geïsoleerde cover.

De hottub heeft een buitendiameter van 200 cm, een hoogte van 90 cm, een binnendiameter van 180 cm en een diepte van 85 cm. De capaciteit van de hottub is 1100 liter en de kuip is gemaakt van gevuurd sparrenhout met polyester kuip. De houtgestookte hottub wordt geleverd met een houtkachel van RVS 304 met schoorsteen. Het hout kan eventueel worden behandeld met olie voor buitengebruik.

De tub kan aangevuld worden met een filter, een complete filterbox in thermowood, extra elektrische verwarming, een andere trap, uitvoering in thermowood, andere kleuren…

Kortom, de Hottub wellness van O-Bain biedt een mooie wellness ervaring, functionaliteit en ontspanning, voor een onvergetelijke spa-ervaring in uw eigen achtertuin aan een betaalbare prijs.

Bel Tom voor een vrijblijvend voorstel op uw vragen..

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

buitendiameter 200 cm – hoogte 90 cm – Binnendiameter 180 cm – diepte 85 cm

Aantal zitplaatsen

1 – 4 personen

Verwarmingstechniek

Houtgestookt

Watercapaciteit

1100 Liter

Materiaal

Sparrenhout met polyester kuip

Onderhoud

Zo neutraal mogelijk onderhouden, met regematig verversen van water en spoelen van filter cartridge. Hout mag eventueel behandeld worden met olie voor buitengebruik

Garantie

4 jaar op elektrische onderdelen

Extra accessoires

geen

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.