Polytanks ovaal S – Poly tank 122cm/61h/61b ovaal

 297,00

Polytanks zijn vervaardigt uit virgin polyethyleen met een 100 % hoge dichtheid. Deze tanks zijn ideaal voor als u de tank wilt inbouwen in de grond.

Beschrijving

Onze poly tanks hebben alle eigenschappen van hun broertje in de stalen versie. U kunt ze dus ook voor alle doeleinden inzetten. In tegen stelling tot de metalen versie zijn deze idealer om in de grond te stoppen.

De polytank heeft een koele lichtgrijze kleur, voelt zacht aan (geen hard plastic) en loopt iets taps naar buiten, wat zorgt voor een comfortabele, licht achteroverleunende zitpositie, terwijl de brede rand zorgt voor een comfortabele en stevige zit.

Dit is de meest robuuste poly-tank op de markt. Het heeft een gesloten lipontwerp dat ongelooflijk sterk is.

Ze zijn bestand tegen zuren en zijn samengesteld om UV-schade en barsten door de zon te weerstaan. De Tanks hebben een inschroefbare aftapplug.

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

Poly tank 122cm/61h/61b ovaal

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.