Tankkd Summer vibes ready basic pack Black label L – Summer vibes ready basic pack rond 244 cm (2825l)

 1.755,00

Het basispakket om de zomer goed te starten en te beleven vol waterpret in jouw eigen Tankkd stock tank. Het pakket bevat alles wat u nodig hebt.

Beschrijving

Het basispakket om de zomer goed te starten en te beleven vol waterpret in jouw eigen Tankkd stock tank. Het pakket bevat alles wat u nodig hebt.

Het pakket bestaat uit

Een Black label stock tank rond, keuze uit maat 244, 213 of 183cm

zandfilterpomp 1500gal 5600l per uur

polysphere filtermedium

Koppelstukken van pomp naar stock tank

Voorgeboorde gaten in de stock tank

Vlotter

Tankkd cover zwart

Al onze Tankkd stock tanks worden met ons label geleverd waar wij heel trots op zijn. maar uiteraard kunt u deze ook heel gemakkelijk verwijderen zonder enige beschadiging aan de tank.

Tankkd Black Label:

De Tankkd stock tanks zijn vervaardigt in de USA door Hastings de pionier op vlak van stock tanks ! Door hun ervaring zijn De Naden volledig waterdicht afgesloten zonder dikke laag silicone aan de buitenkant /binnenkant.

-Gemaakt met G90 staal = gegalvaniseerd staal die een chemisch proces heeft doorlopen tegen roesten.

-20GA zijwanden en bodem = Dit cijfer heeft de dikte van de coating aan. Dit wil zeggen dat de black Tankkd Labels iets stevigere zijwanden hebben in vergelijking met de Green Tankkd Labels

– De bodem is vastgemaakt aan de zijwanden met een 4 laagse sluitingsnaad.

-Elke tank heeft een stalen buis die volledig rond de tank loopt voor extra stevigheid.

– voorzien van een schroefdop om water af te voeren

– verkrijgbaar in verschillende diameters startend van 91 cm tot 244cm

* kleine deukjes krassen zijn onvermijdelijk bij het transport. Dit zal de kwaliteit echter niet aantasten en horen bij het rustieke en authentieke uiterlijk van deze stocktanks. De diameter van de geleverde producten kan om technische redenen ca. 10cm -15cm afwijken van de opgegeven diameter.

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

Summer vibes ready basic pack rond 244 cm (2825l)

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.