Tankkd a Hastings original stock tank Black Label rond L – 183 cm*61H (1593L)

 999,00

Ronde Stock tanks Black label Onze Ronde Stock tanks Black label zijn verkrijgbaar in verschillende diameters startend van 91 cm tot 244cm

Beschrijving

Onze TANKKD ROUND STOCK TANKS 2 FT (61cm diep)De ronde Tankkd stock tanks zijn ronde stock tanks die gebruikt kunnen worden als zwembad, plonsbad, jacuzzi, buiten en binnen douche, bloembak of om een hele leuke moestuin aan te leggen.Uiteraard zijn deze ook ideaal voor als je boerderijdieren hebt. Je kan er dus alle kanten mee op waardoor je een unieke sfeer kan creëren bij jou thuis. Door hun duurzaamheid gaan ze jaren mee. Ze zijn trendy en je kan ze personaliseren: schilderen, bestickeren, de mogelijkheden zijn eindeloosAl onze Tankkd stock tanks worden met ons label geleverd waar wij heel trots op zijn. maar uiteraard kunt u deze ook heel gemakkelijk verwijderen zonder enige beschadiging aan de tank.Tankkd Green Label-Gemaakt met G90 = gegalvaniseerd staal die een chemisch proces heeft doorlopen tegen roesten. -20GA Bodem en 22GA zijwanden = De zijwanden van een Tankkd Green label zijn iets dunner dan een Tankkd Black Label – De bodem is vastgemaakt aan de zijwanden met een 4 laagse sluitingsnaad.-Elke tank heeft een stalen buis die volledig rond de tank loopt voor extra stevigheid.- Schroefdop voorzien om water af te laten – verkrijgbaar in verschillende diameters startend van 91 cm tot 244cm Green Labels komen met groene Tankkd Labels * kleine deukjes krassen zijn onvermijdelijk bij het transport. Dit zal de kwaliteit echter niet aantasten en horen bij het rustieke en authentieke uiterlijk van deze stocktanks. De diameter van de geleverde producten kan om technische redenen ca. 10cm afwijken van de opgegeven diameter.

Informatie verschillende variaties

Afmetingen

183 cm*61H L (1593L)

Levering & Installatie

Wij bieden onze eigen plaatsingsdienst aan, voor klanten die zich graag een totaaloplossing wensen. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder met uw aankoop. De uiteindelijke kostprijs wordt bepaald door verschillende factoren, waaronder de ligging, het materiaal en de toestand van het terrein.

Belangrijk: Indien de plaatsing op oneffen grond, unieke ondergrond of een moeilijk te bereiken locatie wordt gedaan. Breng Tom hier dan van op de hoogte, zo kunnen wij indien nodig extra middelen/mankracht voorzien bij de plaatsing van het product.

Plan een bezoek in!

/ planifier une visite

Binnen 24u antwoord.
Réponse dans les 24 heures.